Flyttstädning Lund

Flyttstädning Lund

Hemservice2 AB är proffs på flyttstädning i Lund. Vi anlitas både av privatpersoner, företag och mäklare för städning av lägenheter, bostadsrätter, lokaler och villor runt om i regionen.Prisvärt alternativ

Våra priser bland seriösa städföretag i Lund tål att jämföras, fast pris från 795kr. Som privatperson är flyttstädningen också berättigad till 50% rut-avdrag.

Garanti

Hemservice2 AB lämnar riktiga garantier. Vi är antingen med på bostadens besiktning eller upprättar en egen besiktningsrapport (av behörig personal) som omfattar totalt 103 kontrollpunkter.

Flyttstädning med garanti

Studentrabatt Lund

Som boende hos AF Bostäder eller student i Lund får du studentrabatt på vår flyttstädning. Läs mer information i produktbladet nedan.

Flyttstädning Student Lund

Tryggt och enkelt

Vår utgångspunkt är att det ska vara tryggt och enkelt att vara kund hos oss. Vi tror att våra kunder är lika nogranna i valet av stabila och trygga leverantörer som vi är. Däribland kompetens, lokal förankring och seriöst företagande. Läs mer om detta i vår trygghetspolicy.

Miljöengagemang

Det ska kännas grönt att anlita flyttstädning av Hemservice2 AB i Lund. Vi arbetar aktivt med miljöfrågor och läs gärna mer om detta i vår miljöpolicy.

Miljövänlig flyttstädning

Kontakt

Telefon046-211 85 25

E-postinfo@hemservice2.se

Miljövänlig städning Seriös städfirma

Karta