Flyttstädning Staffanstorp

Flyttstädning Staffanstorp

Hemservice2 AB är proffs på flyttstädning i Staffanstorp. Vi anlitas både av privatpersoner, företag och mäklare för städning av hus, lägenheter och lokaler runt om i trakten.Prisvärt alternativ

Våra priser bland seriösa städföretag tål att jämföras, från 795kr per månad. För privatpersoner är flyttstädningen också berättigad till 50% rut-avdrag.

Staffanstorp

Vi städar regelbundet i Staffanstorp. Vår lokala kännedom tillsammans med flera års erfarenhet gör att du tryggt och enkelt kan överlåta flyttstädningen till oss.

Städning Staffanstorp

Garanti

Hemservice2 AB lämnar riktiga garantier. Vi är antingen med på bostadens besiktning eller upprättar en egen besiktningsrapport (av behörig personal) som omfattar totalt 103 kontrollpunkter.

Flyttstädning med garanti

Tryggt och enkelt

Vår utgångspunkt är att det ska vara tryggt och enkelt att vara kund hos oss. Vi tror att våra kunder är lika nogranna i valet av stabila och trygga leverantörer som vi är. Däribland kompetens, lokal förankring och seriöst företagande. Läs mer om detta i vår trygghetspolicy.

Miljöengagemang

Det ska kännas grönt att anlita Hemservice2 AB. Vi arbetar aktivt med miljöfrågor och läs gärna mer om detta i vår miljöpolicy.

Miljövänlig flyttstädning

Kontakt

Telefon046-211 85 25

E-postinfo@hemservice2.se

Miljövänlig städning Seriös städfirma

Karta