Hemstädning Löddeköpinge

Hemstädning Bjärred

Hemservice2 AB är ett Lundabolag som är proffs på hemstädning. Vi utför dagligen hemstädning runt om i Löddeköpinge med omnejd. Vår lokala närvaro tillsammans med flera års erfarenhet gör att ni tryggt och enkelt kan anlita oss för hemstädning.Prisvärt alternativ

Våra priser bland seriösa städföretag tål att jämföras, från 395kr per månad. Städningen är också berättigad till 50% rut-avdrag.

Löddeköpinge

Vi utför regelbundet Hemstädning runt om i Löddeköpinge, Center Syd och Barsebäck. Vår lokala kännedom av området tillsammans med flera års erfarenhet gör att ni tryggt och enkelt kan anlita oss till städningen.

Hemstädning Löddeköpinge, Center Syd, Barsebäck

Tryggt och enkelt

Vår utgångspunkt är att det ska vara tryggt och enkelt att vara kund hos oss. Vi tror att våra kunder är lika nogranna i valet av stabila och trygga leverantörer som vi är. Däribland kompetens, lokal förankring och seriöst företagande. Läs mer om detta i vår trygghetspolicy.

Städa badrum

Personal

Vår personal är mycket uppskattade av våra kunder och det är vi stolta över. Vi tilldelar våra kunder fast personal och tror på schyssta villkor och att de bästa förutsättningarna för personalen ger våra kunder en bättre service. Läs mer om vår personal och engagemang under trygghetspolicyn.

Miljöengagemang

Välj miljövänlig hemstädning. Vi på Hemservice2 AB arbetar aktivt med miljöfrågor, utveckling och förbättring inom området. Läs gärna mer om vårt engagemang i miljöpolicyn.

Miljövänlig hemstädning

Tillval

Förutom städningen finns ett antal tillval. Det kan vara till exempel extra dammtorkning, tvätthjälp, strykning och diskning mm. Läs vidare i produktbladet för mer information.

Tvätta stryka kläder

Kontakt

Telefon046-211 85 25

E-postinfo@hemservice2.se

Miljövänlig städning Seriös städfirma

Karta