Kontorsstädning Staffanstorp

Kontorsstädning Staffanstorp

Hemservice2 AB är proffs på hemstädning. Med samma känsla och precision utför vi kontorsstädning till främst mindre företag runt om i Staffanstorp. Vi utför regelbundet städning på kontor till bland annat kontorshotell, konsulter, ekonomer och hantverkare mm.Prisvärt alternativ

Våra priser bland pålitliga leverantörer tål att jämföras, från 695kr + moms per månad.

Staffanstorps kommun

Hemservice2 AB utför regelbundet städning runt om i Staffanstorps kommun. Vår lokala närvaro tillsammans med flera års erfarenhet gör att du tryggt kan anlita oss för städning av era lokaler.

Kontorsstädning Staffanstorps kommun

Tryggt och enkelt

Vår utgångspunkt är att det ska vara tryggt och enkelt att vara kund hos Hemservice2 AB. Vi tror att våra kunder är lika nogranna i valet av stabila och trygga leverantörer som vi är. Däribland kompetens, lokal förankring och seriöst företagande. Läs mer om detta i vår trygghetspolicy.

Dammtorka bord

Personal

Vår personal är mycket uppskattade av våra kunder och det är vi stolta över. Vi tilldelar våra kunder fast personal och tror på schyssta villkor och att de bästa förutsättningarna för personalen ger våra kunder en bättre service. Läs mer om vår personal och engagemang under trygghetspolicyn.

Miljöengagemang

Det ska kännas grönt att anlita Hemservice2 AB. Vi arbetar aktivt med miljöfrågor och läs gärna mer om detta i vår miljöpolicy.
Miljövänlig kontorsstädning

Produktblad kontorstädning

Läs mer information i produktbladet om vår kontorsstädning.

Kontakt

Telefon046-211 85 25

E-postinfo@hemservice2.se

Miljövänlig städning Seriös städfirma

Karta